Tentvilla.nl
/

Ruimte, luxe & comfort

 

De Tentvilla, koop, lease en verhuur voor en door campings

De luxe Tentvilla is geproduceerd naar aanleiding van de huidige wensen uit de recreatiebranche, waarbij kampeerders kiezen voor ruimte, kwaliteit, uitstraling, hoogwaardige materialen en dat allemaal gecombineerd met de gezelligheid van een camping.

De eerste tentvilla's zijn inmiddels geplaatst en binnenkort volgen er nog meerdere topcampings in binnen en buitenland. Op deze site kunt u zien waar u deze Tentvilla's kunt bekijken en ervaren. U kunt de tentvilla het best beoordelen als u deze zelf heeft gezien, of nog beter, als u er zelf een aantal dagen in heeft "gewoond". Heeft u een bijzondere camping of landgoed/terrein en heeft u een ruime, bijzondere plek, waar de Tentvilla niet zou misstaan, neem dan contact met ons op en wij kunnen samen met u bekijken op wat voor manier wij met u samen kunnen werken. 

Er zijn 4 type Tentvilla's

Tentvilla M 

7,5 x 6 meter, voor 4 personen, mogelijk zonder sanitair, of alleen wc of alleen douche

Tentvilla L

8,5 x 6 meter, voor 4/5 personen, met sanitair

Tentvilla XL

10 x 6 meter, voor 6 personen, met douchecabine met toilet

Tentvilla XL deluxe

10 x 6 meter, voor 6 personen, met zeer luxe douchecabine met toilet

De voordelen van de Tentvilla op een rijtje

 • Model aangepast aan deze tijd, onderscheidend en zeer ruim (De XL is 10 x 6m, inclusief terras ) en luxe opgezet, ook qua afwerking
 • De levensduur van de materialen, inclusief de wanden en dak is 10 – 20 jaar
 • Windvast, waterdicht en sneeuwbestendig
 • Zeer snelle terugverdientijd (2-3 jaar)
 • De Tentvilla kan het gehele jaar blijven staan
 • Losse wanden, in geval van schade eenvoudig te verwisselen
 • Geen op- of afbouwkosten
 • Lage onderhoudskosten        

Verkoopconcept

Tentvilla levert compleet ingerichte high-end tenten, wij zetten hem voor u op, richten hem volledig in en werken hem volledig voor u af. De tent is vanaf het moment van de oplevering direct uw volledige eigendom.

Voor Tentvilla.nl houdt het daarmee niet op. Wij zullen vanaf het begin af aan ook promotie maken voor uw camping en zullen u zo veel mogelijk ondersteunen bij het verhuren van uw Tentvilla. U komt dan direct onder de aandacht van alle Tentvilla-gasten, ook degene die (nog) niet op uw camping zijn geweest. Voor de door Tentvilla.nl verhuurde tent(en) ontvangt Tentvilla voor haar verkoopinspanningen en reclame uitingen een vooraf overeen gekomen commissie. Verhuur door Tentvilla.nl zal alleen in overeenstemming met uw camping plaats kunnen vinden om zo uw tent optimaal te verhuren in zowel voor-, hoog- als naseizoen.


Lease mogelijkheden
Indien u (nog) niet kunt of wilt  investeren,  werkt Tentvilla samen met Lease Factory.:

Leasen voor 36/48 of 60 maanden
De lease Factory biedt een mogelijkheid om de Tentvilla's te leasen in de vorm van Netto Operational Lease. Er wordt een leasebedrag per maand berekend op basis van een annuïteitenlening. De Tentvilla wordt uw eigendom als de slottermijn door u is voldaan. Na 36 maanden, 48 maanden of 60 maanden is de Tentvilla volledig afbetaald en kunt u optimaal profiteren van uw investering.

Ons verhuurconcept

Wilt u de tentvilla wel op uw camping, maar u wilt / kunt zelf niet investeren of leasen. Indien u ons een ruime, bijzondere of unieke seizoensplaats kunt bieden investeert Tentvilla in de tent en plaatst deze op uw camping. De tent(en) zullen verhuurd worden via de verhuursite van Tentvilla.nl . Ook u kunt natuurlijk zelf onze tentvilla verhuren en zult voor uw verkoopinspanningen een vooraf afgesproken commissie ontvangen van Tentvilla.nl .    

Verder is het belangrijk dat wij met uw camping goede afspraken kunnen maken over in- en uitcheck, schoonmaak en eventueel verhuur van beddengoed, laken- en handdoekenpakketten. Verhuur zal alleen in overeenstemming met Tentvilla.nl plaatsvinden om zo onze tent(en) optimaal te verhuren in zowel voor-, hoog- als naseizoen. 

De opbouw

De  complete opbouw van deze Tentvilla zal onder normale omstandigheden 5 werkdagen in beslag nemen. Gezien de uitstraling van de Tentvilla is de ligging ervan erg belangrijk voor de verhuur van de tent. De plek op uw camping is dan ook erg belangrijk, we denken dan ook aan ruime, bijzondere en aantrekkelijke  plekken zoals direct aan het water of met een bijzonder uitzicht.

Materialen

De houten vlonder is gemaakt van massief houten Douglasbalken en staat overal minimaal 10 cm van de grond af, zodat vocht geen grip krijgt op het hout. Het terrasgedeelte van de vlonder bestaat uit terrasdelen van Douglashout. Hierdoor is er weinig onderhout nodig is en is een lange levensduur verzekerd.Het frame van de tent is gemaakt van 2 mm dik buisprofiel en alle onderdelen zijn gegalvaniseerd, hierdoor heeft ook het framewerk een lange levensduur.

De dakspanten zijn bewust dubbel uitgevoerd zodat zelfs een laag sneeuw van 40 cm geen bezwaar mag zijn. Doordat het dak rond afloopt is er een nog grotere dakbelasting mogelijk dan bij een hellend dak. Hierdoor is de tent uitermate geschikt voor gebieden met af en toe extremere weersomstandigheden.

De zijwanden zijn gemaakt van een hoogwaardige dicht geweven Acrylstof die schimmelvrij is gemaakt en zeer sterk van structuur is. Het PVC dak is gemaakt van “vrachtwagenzeil” en is hierdoor zeer sterk en optimaal bestand tegen regen, sneeuw en zon. Alle zijwanden en het dak zijn bestand tegen UV stralen zodat er vrijwel geen verkleuring  plaatsvindt.


De Tentvilla is erg groot en compleet

De Tentvilla wordt compleet geleverd en opgebouwd door onze experts en is inclusief alle tentmaterialen en de volgende inventaris:

 • Keuken inclusief spoelbak, mengkraan en (gas)fornuis
 • Wanden van steigerhout (onbewerkt)
 • Een stapelbed van steigerhout
 • Een tweepersoonsbed van steigerhout
 • Twee eenpersoonsbedden van steigerhout.
 • Twee nachtkastjes van steigerhout 
 • Badkamer ingericht met douche, wc en wastafel, voorzien van mengkraan.
 • Loungebank met bijzettafel.
 • Keukentafel van steigerhout en 6 luxe keukenstoelen
 • Inventaris (kopjes, bordjes, bekers enz.)
 • Buitentafel en stoelen (4 gewone en 2 standenstoelen).
 • 6 Matrassen
 • 6 dekbedden en kussens
 • Koelkast
 • Electra