Tentvilla.nl
/

Ruimte, luxe & comfort

 

De verschillende type Tentvilla's

Onze Tentvilla's zijn verkrijgbaar in bijna elke maat en kleur, van 2-persoons tot 10-persoonstent, van vergadertent tot bruidsuite, wij kunnen in principe alles maken. Het type dat op dit moment het meest verhuurd wordt is de Tentvilla XL de Luxe voor 6 personen, met een afmeting van 10 bij 6 meter lekker ruim en comfortabel ! 


De Tentvilla XL

Nieuw op de Nederlandse markt is de Tentvilla. Een Tent voorzien van alle luxe van een ware villa! De gezelligheid van de camping vanuit een accommodatie die voldoet aan de eisen van deze tijd. Zo wordt kamperen wel heel aantrekkelijk. 

De Tentvilla is zeer ruim opgezet en is in totaal maar liefst 60 m2 groot (B 6 x D 10 meter) ! Hiervan is 45 m2 (6 x 7,5 meter) woonruimte en 15 m2 (6 x 2,5 meter) overdekt terras. De tentvilla heeft een ruime, L-vormige woonkamer, met zithoek, eethoek en en volledig ingerichte keuken.

Er zijn 3 slaapkamers, waarvan 1 met een ruim 2-persoonsbed, 1 met een stapelbed en 1 met 2 éénpersoonsbedden. Verder is er een badkamer met een douchecabine met wastafel en toilet. (zie plattegrondDe Tentvilla XL de Luxe

De Tentvilla XL de Luxe is eveneens zeer ruim opgezet en heeft naast alle luxe van de Tentvilla XL, ook een extra luxe badkamer met een douchecabine met glazen wand, hangcloset, wastafel met spiegel en een (scheer-)stopcontact.

Er zijn ook 3 slaapkamers, waarvan 1 met een ruim 2-persoonsbed, 1 met een stapelbed en 1 met 2 éénpersoonsbedden. Verder is er een badkamer met een douchecabine met wastafel en toilet. (zie plattegrond) en In de keuken is ook een extra afzuigkap met achterwand gemonteerd.