Tentvilla.nl
/

Ruimte, luxe & comfort

 

Wie zijn wij?

Begin 2014 hebben een aantal bedrijven met ieder hun specifieke expertise elkaar ontmoet met het idee om een nieuw type tent te ontwikkelen voor campings en particulieren. Na veel overleg, andere tenten bekijken, tekenen, rekenen en proefmodellen maken is er uiteindelijk een geweldig resultaat ontstaan, de Tentvilla XL. 


In onze Tentvilla zijn een aantal expertises samengevoegd, De kennis van het ontwerpen en vervaardigen van tenten, daarbij gebruik makend van de beste materialen, die geheel aangepast zijn aan de eisen van deze tijd. Uiteraard blijven wij steeds door ontwikkelen en zorgen we dat het ontwerp, uitvoering en materialen altijd up-to-date zijn.

Voor het bouwen van de Tentvilla's hebben we gebruik gemaakt van de expertise van het bedrijf dat al jaren tent opbouwt voor diverse touroperators in binnen en buitenland. Hierdoor konden een aantal kwalitatieve aanpassingen gedaan worden waardoor de levensduur en kwaliteit nog beter is dan de meeste "standaard" tenten.

Tenslotte de expertise van de Touroperating, het aanbieden van een totaalpakket, zodat u tijden uw vakantie aan zo weinig mogelijk randzaken hoeft te denken. Al meer dan 25 jaar hebben de medewerkers van Tentvilla vele tienduizenden gasten een onvergetelijke vakantie bezorgd. Het grote voordeel is dat de mensen van Tentvilla exact weten waar de gasten wel, maar ook absoluut geen behoefte aan hebben. Al deze kennis en know-how is samengevoegd en meegenomen in de ontwikkeling van de luxe Tentvilla.