Tentvilla.nl
/

Ruimte, luxe & comfort

 

Boek nu op camping Bonte Hoeve


Zoover beoordeling van 8,8 !

Camping Bonte Hoeve *** - St. Kruis

“Camping Bonte Hoeve, genieten in een landje apart!”


Wij heten u van harte welkom op camping Bonte Hoeve, gelegen in de schilderachtige polders nabij Oostburg in Zeeuws-Vlaanderen.Zeeuws-Vlaanderen is dat bijzondere stukje land, dat hoort bij Nederland, maar toch ook verbonden is met België. En die invloeden merk je aan alles, nuchter met een Vlaamse tongval, genieten op z’n Bourgondisch.Hier geen overvolle stranden en drukke steden, maar ruimte om tot rust te komen. Om te fietsen, te wandelen, naar het strand te gaan, kortom om te ontspannen.

Dorpjes zoals Groede, Retranchement en Aardenburg, waar de tijd lijkt stil te staan en toch zoveel te beleven valt. De wat grotere plaatsen zoals Sluis, Breskens en Oostburg, met een divers winkelaanbod, fijne restaurants, een bedrijvige vissershaven en een mooie golfbaan.

Pareltjes aan onze mooie kust zijn o.a. Cadzand en Nieuwvliet, waar u heerlijk kunt zonnen, maar ook een eindeloze strandwandeling kunt maken met op tijd een stop in een van de vele mooie strandpaviljoens.

Een belevenis apart is met de veerboot vanuit Breskens naar Vlissingen varen en neemt u vooral de fiets mee, zodat u ook dat stukje van Zeeland kunt ontdekken.

Daarnaast is er ook voor de kinderen veel te doen, er zijn pretparken, speeltuinen en doolhoven in de buurt en een fijn openlucht zwembad in Aardenburg.

En wilt u even over de landsgrens? Geen probleem, België ligt op een steenworp afstand van de camping met de prachtige steden Brugge en Gent binnen handbereik. Hier is het heerlijk slenteren door de oude binnenstad met zoveel te zien en te doen. Maar ook een ontspannen fietstocht door het Vlaamse krekenlandschap en dan stoppen voor iets lekkers bij één van de gezellige cafeetjes, een prima manier om te ontspannen.

De camping is opgebouwd rondom een ruim 300 jaar oude boerenhoeve, waar de familie Bonte generaties lang het land heeft bewerkt.
Tegenwoordig is het een moderne camping die enthousiast gerund wordt door de familie Tieleman en medewerkers. De camping bestaat uit een gedeelte voor vaste gasten en een gedeelte voor toeristen. Daarnaast zijn er verhuurchalets en is er onze nieuwe tentvilla. Deze staat op een rustige plek met een fijn uitzicht op het terras en het grote speelveld. Er is veel goed onderhouden groen en alles is ruim opgezet.

Na een grondige metamorfose is onze Bonte Bar met het grote, zonnige terras de spil van de camping geworden. In de zomer is er een geweldig animatieteam dat zich voor 150% inzet om er voor uw kinderen een fijne vakantie van te maken. Er wordt geknutseld, gedanst, toneelgespeeld, gesport, gekookt, ja wat al niet meer.. Ook voor volwassenen is er voldoende vertier en ontspanning, zoals bingo avonden, zeevissen, wandeltochten, jeu-de-boules wedstrijden en mosselavonden. Het eetcafé is de plaats waar u lekker kunt eten en makkelijk iets afhalen.
Iedere ochtend kunt u op bestelling heerlijk vers gebakken broodjes en kakelverse eitjes afhalen bij de receptie. Onze camping beschikt over wifi, vouchers hiervoor kunt u aanschaffen bij de receptie.

Klinkt dit alles u als muziek in de oren, wees dan van harte welkom in ons landje apart op camping Bonte Hoeve!