Tentvilla.nl
/

Ruimte, luxe & comfort

 

Boek nu uw verblijf op Recreatiepark Duinhoeve

Zoover beoordeling van 8,0 !

Recreatiepark Duinhoeve *** - Udenhout

“Uw kampeervakantie aan de Loonse & Drunense Duinen”

Heerlijk op vakantie in Noord-Brabant

Wilt u verblijven in rust, ruimte en natuur, dat vindt u bij Recreatiepark Duinhoeve. U wordt heerlijk wakker naast de mooie bossen in Brabant. U kunt de Loonse en Drunense Duinen bezoeken, naar de Efteling of naar één van de leuke stadjes zoals Tilburg of 's Hertogenbosch.

Wat dacht u van een ontspannen wandeling door de mooie bossen en natuur bij het Recreatiepark? Of gaat u liever fietsen door het Brabantse landschap op de vele fietspaden? Er is voor iedereen wel wat te doen. . . 

Wanneer u wilt gaan fietsen, maar zelf niet beschikt over een fiets. Kunt u terecht bij de receptie voor de fietsverhuur. Voor een kleine vergoeding kunt u een hele dag of zelfs hele week gebruik maken van onze fietsen. Voor de kleintjes verhuren we skelters, loopauto’s en tractors!

Het gezellige animatieteam is aanwezig in de meivakantie (22 t/m 30 april), Hemelvaart, Pinksteren en in zomervakantie van 15 juli tot 24 augustus 2017. De animatie is met name gericht op kinderen van 4 t/m 12 jaar. het animatieteam zal allerlei knutsel, sport- en spelevenementen organiseren en doen er alles aan om de kinderen een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Bijna dagelijks worden ze 's morgens opgehaald door het treintje, waarna ze gezellig gaan knutselen. In de middag zijn er activiteiten en 's avonds rijdt het treintje weer om je naar het meeleeftheater te brengen. MaGnix, Bibi en Ziza zijn op dit moment nieuwe flitsende activiteiten, leuke spellen en spannende knutsels aan het voorbereiden voor het dit seizoen. 

Op recreatiepark Duinhoeve zijn tal van mogelijkheden om actief / sportief bezig te zijn! Centraal op de camping bevindt zich een grote speeltuin. Met verschillende glijbanen en klauterwanden kunnen de kinderen hier zich uren vermaken. Ook bij het zwembad bevindt zich een speeltuin met een Air trampoline, schommels en een klimrek. Op de verschillende veldjes zijn ook speeltoestellen geplaatst, zo kunnen de allerkleinsten zich voor de tent vermaken. Op vakantie en toch in topconditie willen blijven? Dat kan, Duinhoeve beschikt over een fitnessruimte met voornamelijk cardioapparaten. 

Een groot sportveld bevindt zich achteraan op de camping. Hier kunnen de kinderen lekker vliegeren of een potje voetbal spelen. Op het veld zijn twee voetbal goals aanwezig. Ook is er een tafeltennistafel op de camping aanwezig.

De natuur-speeltuin is voorzien van inheemse beplanting, bankjes, stapstenen en een pomp met watergoot! Daarnaast staat er een bank met hierin kleine insectenhotelletjes. Kinderen zullen zich hier zeker vermaken, terwijl u heerlijk geniet van het zonnetje! Het parkje bevindt zich naast de grote speeltuin in het midden van de camping. Het Recreatiepark biedt verder 5 sanitairgebouwen en een wasserette met 2 wasmachines en 1 droger. 

Bij mooi weer kunt u natuurlijk terecht in het openlucht zwembad, of de kinderen kunnen lekker spelen op het piratenschip! De camping beschikt over een dieper (16x8 meter, 140cm diep) zwembad met speelmatten en een kinderbad (8x8 meter, 30cm diep) waarin een leuke speelboot staat met sproeiers en glijbanen. De buitenbaden zijn verwarmd, dus ook met minder weer kunt u een plons nemen in het zwembad.Houdt u meer van zonnen, neem dan plaats op onze ligbedden langs het zwembad. Tevens zijn er ook parasols, tafels en stoelen aanwezig rondom het zwembad. 


In de directe omgeving is ook van alles te doen:

Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen wordt ook wel eens de Brabantse sahara genoemd! U vindt hier grote zandvlaktes, heide en bossen. Kom hier heerlijk struinen door het stuifzand, maak een fietstocht door uitgestrekte bossen of kom paardrijden of mtb'en over zandheuvels. In Nationaal Park Loonse en Drunense Duinen krijgt u al snel het gevoel dat je in het buitenland bent. De uitgestrekte zandvlakte met duinen is een lust voor het oog. 
Het recreatiepark ligt tegen de Loonse en Drunense duinen aan. U staat binnen 5 minuten in de bossen van de Loonse en Drunense Duinen!

De Loonse en Drunense Duinen zijn bijzonder geschikt om te voet te verkennen. Het is heerlijk om door de duinen te struinen. In het open stuifzandgebied zijn geen paden: er mag overal gelopen worden. Ook lopen verschillende fietspaden langs en door het gebied. Kies zelf de route en kom op de mooiste plekjes.  In Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen worden ook diverse excursies georganiseerd, een leuke manier om dit gebied te leren kennen.  

De Efteling is al jaren het meest bezochte pretpark van Nederland. Wandel door het Sprookjesbos en lach om het nieuwste sprookje "De nieuwe kleren van de keizer". Stap - als u durft - in de dubbele houten racer achtbaan Joris en de Draak. Beleef de spectaculaire parkshow Raveleijn en ga tot slot genieten van Aquanura; de grootste watershow van Europa! Een spektakel van water, licht en vuur. Gekleurde fonteinen reiken op prachtige Efteling-melodieën tot boven de Pagode.De Efteling ligt op slechts 15 minuten rijden van het recreatiepark.

In Safaripark Beekse Bergen kunt u een grote groep giraffen spotten, bukken voor enorme roofvogels en op brulafstand van een groep grommende leeuwen komen? Safaripark Beekse Bergen kunt u op vier manieren ontdekken. Wandelend, met de auto of bus en zelfs per boot.Speelland Beekse Bergen biedt ook een dag vol speelplezier? Bij Speelland kun je spelen op schommels, trampolines en voor de waterliefhebbers zijn er vele waterattracties en een enorm strand aan veilig zwemwater. Het recreatiepark ligt op ongeveer 20 minuten rijden van beide parken.

Voor de liefhebbers zijn er ook diverse spraakmakende activiteiten in de buurt, zoals:

  • Breda Jazz festival (25-28 mei)
  • Hap Stap Festival in Tilburg (2-5 juni)
  • Jazz in Duketown in Den Bosch (2-5 juni)
  • Festival Mundial (24 en 25 juni)
  • Kermis van Tilburg (21-30 juli)
  • Theaterfestival Boulevard in Den Bosch (3-13 augustus)
  • Bourgondisch Den Bosch (14-17 september)

Wat is er nu leuker dan deze evenementen vanuit uw "eigen: Tentvilla te bezoeken.