Tentvilla.nl
/

Ruimte, luxe & comfort

 

Boek nu uw verblijf op Streekpark Klein OisterwijkStreekpark Klein Oisterwijk **** - Oisterwijk

“Beleef de Brabantse gastvrijheid en geniet van het sfeervolle Oisterwijk”


"

Bezoek het fantastische Oisterwijk in Noord-Brabant! Oisterwijk ligt midden in het groen, niet voor niets noemt men Oisterwijk Parel in 't groen. Stap op de fiets of trek uw wandelschoenen aan, trek door de bossen en zie meer dan 80 vennen. Ontdek de vele paden en routes en speur naar spechten en reeën, dit is ieder seizoen weer even bijzonder. 

Oisterwijk is bekroond tot de leukste plaats van Brabant. Breng tijdens uw verblijf een bezoek aan het gezellige en mondaine hart van de Oisterwijkse dorpskern. Al wandelend ontdek je de vele kleine- en grotere ‘Parels’: de eeuwenoude Linde achter het monumentale raadhuis, het Trouwlaantje of het oudste huis van Oisterwijk. Shop in de vele exclusieve winkels die Oisterwijk rijk is en bezoek een van de vele evenementen in het dorp. 

Even bijkomen? Geniet dan van een welverdiend drankje of hapje op één van de tientallen sfeervolle terrassen. 

Oisterwijk is perfect bereikbaar en gelegen in de stedendriehoek ’s-Hertogenbosch, Tilburg en Eindhoven. Op steenworp afstand van ons park treft u De Efteling, Beekse Bergen en nationaal park Loonse en Drunense duinen. 

Streekpark Klein Oisterwijk was tot enkele jaren geleden een traditioneel campingbedrijf, maar inmiddels getransformeerd tot een Streekpark waar we u kennis laten maken met onze prachtige streek. 

U geniet van streekproducten in ons streekcafé of het rib & burgerrestaurant maar ook door u mee te nemen naar de lokale bijzonderheden. De streek heeft veel te bieden en dat willen wij u laten ervaren. Daarnaast worden er veel leuke, leerzame en spectaculaire activiteiten georganiseerd. Oftewel een beleving voor jong en oud! 

Streekpark Klein Oisterwijk is naast een prachtige familiecamping een Natuurpoort welke direct grenst aan Nationaal Landschap Het Groene Woud, tussen de natuurgebieden De campina en de Oisterwijkse Bossen en Vennen. Ons park is een startpunt voor vele fiets- of wandeltochten. 

Gedurende het zomerseizoen kunt u in de streekwinkel terecht voor vers afgebakken broodjes, lokale lekkernijen en een vergeten boodschap.

Vanaf het terras van ons streekcafé heeft u een prachtig uitzicht over onze natuurspeeltuin. In deze speeltuin draait het om de fantasie van de kinderen. Want wat is er mooier dan het bouwen van een eigen takkenhut? Hier mogen de kinderen buiten de paden komen en naar hartenlust spelen, met takken slepen, hutten bouwen en plonsen in de sloot. Het is een spannende plek om verstoppertje te spelen, er is een rots om op te klauteren en er zijn wilgenhutten om fantasieverhalen in te verzinnen.

Geen zin om te koken? Voor een lekkere maaltijd hoeft u niet van het park. Geniet van een echte goeie hamburger of overheerlijke spareribs in ons Rib en Burgerrestaurant. Heerlijk natuurvlees op een broodje van TV bekendheid Robert van Beckhoven. We gebruiken zoveel mogelijk gezonde en biologische producten uit de streek, al kunt u natuurlijk ook terecht voor afhaalmaaltijden, frietjes en snacks.

Tijd voor afkoeling? Tijdens warme dagen kunt je terecht in één van de twee openlucht zwembaden. We hebben een zwemven met ligweide, er is een zwembad van 20 x 10 meter en speciaal voor de kleinste campinggasten is er een kleuterzwembad met glijbaan. 

Naast meerdere speelplekken is er op het park een 16 holes midgetgolfbaan, grote airtrampoline en in ‘t Klauterwoud een indoorspeeltuin. In diverse weekenden en in vakantieperioden is er een enthousiast recreatieteam met leuke activiteiten voor kinderen.

Wij nodigen u uit om te komen genieten van een welverdiende vakantie in het prachtige Oisterwijk! 

Let op ! Huisdieren zijn niet toegestaan in onze Tentvilla's